top of page
Black White Minimalist Wedding Day (Facebook Cover).png

DETALJER OM VÅRT HERRGÅRDSBRÖLLOP

Vi är glada att bjuda in dig till vårt bröllop i Karlstad domkyrka med efterföljande firande i herrgårdsmiljö. Närmare bestämt i den värmländska skärgården-  Presteruds Herrgård.

 

Mer detaljerad information kommer inom kort. Vi blir glada om du redan nu vill markera den 3 augusti 2024 i din kalender. Det är inte bara datumet  för vårt bröllop det är också dagen för fem år sedan som Anton gick ner på knä framför den vackra ringmuren i Visby och Emma sa sitt självklaraste JA.

2746D219-4969-428D-A22F-C7EF75041964_edited.jpg
Bröllops Tabell Set
Bröllops Tabell Set

Vi kan inte vänta på att vara omringad av våra favoritpersoner. 

Det kommer att bli en dag fylld av kärlek, glädje och oförglömliga minnen, och vi kan inte tänka oss att fira den utan er. 
 

Bröllopsfesten kommer att äga rum i en vacker miljö där våra hjärtan alltid hört hemma- VÄRMLAND. Naturens skönhet och känslan av närhet är ledord i planeringen av vårt bröllop. 

Skärmavbild 2023-07-12 kl. 14.20_edited.jpg

BOENDE 

Våra gäster kommer erbjudas en rabattkod till intilliggande Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor som erbjuder flera olika boendealternativ i form av självhushållsstugor med bekvämt gångavstånd från festen. De flesta stugorna har kök och badrum men det finns även enklare alternativ för de som uppskattar det enkla. Se till att boka önskat boende i tid. 

TRANSPORT

Adress:
Presteruds Herrgård
Presterudsallén 2
681 55 Kristinehamn

bottom of page