top of page
Black White Minimalist Wedding Day (Facebook Cover).png

DETALJER OM VÅRT HERRGÅRDSBRÖLLOP

Vi är glada att bjuda in dig till vårt bröllop med vigsel i Österviks kapell med efterföljande bröllopsfest i herrgårdsmiljö. Närmare bestämt i den värmländska skärgården-  Presteruds Herrgård.

 

Vi blir glada om du redan nu vill markera den 3 augusti 2024 i din kalender. Det är inte bara datumet  för vårt bröllop det är också dagen för fem år sedan som Anton gick ner på knä framför den vackra ringmuren i Visby och Emma sa sitt självklaraste JA.

OSA går bra att göra redan nu, vi önskar att du har meddelat oss om du kan närvara på vår dag senast 3 juni 2024. OSA via sms till Emma: 0706000695

2746D219-4969-428D-A22F-C7EF75041964_edited.jpg
Bröllops Tabell Set
Bröllops Tabell Set

Vi kan inte vänta på att vara omringad av våra favoritpersoner. 

Det kommer att bli en dag fylld av kärlek, glädje och oförglömliga minnen, och vi kan inte tänka oss att fira den utan er. 
 

Bröllopsfesten kommer att äga rum i en vacker miljö där våra hjärtan alltid hört hemma- VÄRMLAND. Naturens skönhet och känslan av närhet är ledord i planeringen av vårt bröllop. 

Skärmavbild 2023-07-12 kl. 14.20_edited.jpg

BOENDE 

Våra gäster erbjudas en rabattkod till intilliggande Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor som erbjuder flera olika boendealternativ i form av självhushållsstugor med bekvämt gångavstånd från festen. De flesta stugorna har kök och badrum men det finns även enklare alternativ för de som uppskattar det enkla. För att boka en natt ring och boka. Bokning Online kräver att man bokar två nätter.  Se till att boka önskat boende i tid. 
KOD: EA149051

TRANSPORT

Vigsel:

Österviks kapell
Östervik 4,

681 95 Kristinehamn

Bröllopsfest:
Presteruds Herrgård
Presterudsallén 2
681 55 Kristinehamn

Våra Toastmasters

Ge en stort ovation för vår dynamiska toastmaster-duo,  fantastiska Synne och Rasmus!

Synne och Rasmus är våra kära grannar som är bäst på fest & mästare av rackartyg. Men Rasmus och Synne vill såklart inte stå ensamma som upphovsmän till allt skoj på vår bröllopsfest. För att göra vår bröllopskväll ännu mer speciell, vill vi uppmuntra er att dela era tal och andra underhållande inslag genom att skicka informationen till våra fantastiska toastmasters. De uppskattar om man gör det i god tid så att de kan planera och presentera dem på bästa möjliga sätt under kvällen.

Informationen skickas till:
Synne.nyland@gmail.com

 

För att lära känna Rasmus och Synne yttepytte lite presenterar de varandra med få, noga utvalda ord enligt följande:  


Rasmus: har ”perfect hearing”, känner igen röster och låtar så det irriterar livslusten ur en. Han chillar helst. 0 k/h. Köpespizza och Gibb. Då mår han. Favoriträtt: vesuvio. 

Synne är väldigt duktig på att bossa mig runt och när jag gör saker rätt är det ändå fel. Hennes bästa ställe är i skogen, plockar gärna svamp på sitt hemliga favoritställe dit inte ens jag är anförtrodd att få följa med. Gärna i ösregn. Hon äter helst pannkakor med brunost, smör, sylt, bacon och makaroner på. 

IMG_1122.HEIC
bottom of page