top of page
Image by Soheb Zaidi

Min Satsning mot toppen

Filmklippet är ett urklipp från när ATG Drömfond besökte Hammarö GK. Se hela filmklippet HÄR.

Mitt största fokus i livet just nu är min satsning inom paragolf. Min hemmaklubb är Hammarö GK som stöttar min satsning och är ett fantastiskt stöd.  Tillsammans med min tränare Filip Andersson utvecklar jag ständigt min teknik och mitt spelsinne. Jag och Filip har ett väldigt nära samarbete där vi ses regelbundet och jobbar med stora och små ändringar. Filip har en förmåga att anpassa träning, övningar och pedagogiken så jag med min synnedsättning ska kunna utvecklas och förstå så bra som möjligt. Vi kan ha väldigt seriösa diskussioner i vår träning men har alltid nära till skratt.

Mitt mål är solklart- att bli en av de bästa i Sverige inom paragolf.

För att  nå mitt mål behöver jag ha en fysiskt stark kropp. För att bli en starkare golfspelare och för att öka min kroppskontroll tar jag hjälpa av min PT Micke Jern . Jag och Micke har samma tänk kring träning och vet att det inte finns några genvägar. Genom att ge kroppen rätt förutsättningar och möjligheter skapar vi hållbar träning i det långa loppet.

Min mentor som hjälper mig i min satsning är Caroline Mohr som själv har tävlat i paragolf. När Caroline va aktiva var hon bäst i Sverige. Caroline hjälper mig med allt från att sätta mål, övningar för att hålla fokus en hel runda och att hitta rätt känsla in för mina slag.

FILIP ANDERSSON

Filip Andersson PGA Club ProfessionaL
- ”Jag började spela golf på Hammarö när jag var 15 år, sedan dess har golfen varit en stor del av mitt liv. Jag älskar att spela golf, men brinner lika mycket för att hjälpa andra att utveckla sitt spel. Hösten 2016 avslutade jag min utbildning till PGA Club Professional.”

LÄS MER OM HAMMARÖ GK HÄR

Skärmavbild 2021-02-22 kl. 10.11.25.png

MICKE JERN

Fystränare Micke Jern 
- ”Det finns inga genvägar till ett bättre leverne och en sundare kropp. Knepet är träning och kontinuitet men för att vi ska fortsätta att träna och få resultat så krävs motivation.”


LÄS MER OM MICKE JERN HÄR.

123963189_5285335618159330_5868594967151
bottom of page