top of page
IMG_3535_Facetune_26-11-2020-22-48-53.HE

OM MIG

Jag heter Emma Richter och är en 20-någonting kreatör, skribent och träningsglad tjej från Karlstad. Jag ser inte mig själv som särskilt smart,
snarare tvärtom. Mitt efternamn kan visserligen indikerar intelligens. Min farfar lämnade oss med över 800 patent registrerade i sitt namn och hans uppfinningar av system för att tillverka pappersmassa är fortfarande världsledande inom pappersindustrin. Men, Jag har aldrig varit speciellt utmärkande på något egentligen, alltid irrat runt någonstans i mitten- en size M personifierad. Det jag däremot förstått på äldre dar är att jag är vass på att skapa 
marknadsföring genom visuella uttryck.

Den insikten har kommit att ge mig erfarenhet av att både visualisera och leda kreativa processer. Jag har pluggat grafisk design och tog min filosofie kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap 2020. Året då de yrkesmässiga prestationskraven och karriärstressen fick sättas åt sidan och istället ge plats liksom tid till det drömmarna kretsar kring- det som bringar livsglädje på riktigt.  

Min kreativitet tog sig i uttryck på många sätt långt innan året som vi sent kommer glömma. Året då man stundtals höll på att förgås i tristess. Jag har alltid sett världen i fotografier, men jag använder sällan min kamera för att avbild något. Jag använder den för att gestalta och återberätta känslor och ögonblick. 

Jag finner inspiration i naturen, i det tysta och på platser där pulsslagen känns som allra tydligast. Det kreativa skapandet är mitt lugn när livet ger mig fri entré till paradoxens bergochdalbana. 

 

Bloggen är textbaserad och innehållet pendlar mellan uppdateringar från vardagen och såklart autofiktiva texter som cirkulerar i mitt huvud. I mitt galleri kan du ta del av bilder och filmer från olika projekt och samarbeten med andra brands. 

Slutligen: Jag hoppas du stannar och trivs på min digitala lekplats.

bottom of page