top of page
Golfbana Flygfoton

Karlstad Indoor Golf

 Jag är väldigt tacksam för mitt samarbete med karlstad indoor golf. Det ger mig möjligheten att kunna träna under hela året och med den bästa tekniken. Det som gör det extra bra för mig är att jag kan se bollflykten, få feedback direkt och att jag kan träna själv. Sen är det alltid lika kul och trevligt att få komma till hallen och träffa grabbarna som jobbar där som gör ett grymt jobb! 

KARLSTAD-INDOORGOLF-256px.png
P-logo-2-WOPP.jpg

Pelle P

Mitt samarbete med Pelle P bidrar till att jag alltid kan klä mig funktionellt och snyggt på golfbanan oavsett väder.

Pelle P:s golfkläder testas av elit-golfare i sin rätta miljö och baserat på deras feedback väjs de bästa kvalitéerna och funktionerna ut för varje plagg. Resultatet blir golfkläder som passar på vilken bana man än vill spela på, och som bidrar till en True Experience.

Spana in Pelle P och dess golfkläder här

Flowlife

"En av mina samarbetspartner är Flowlife. Med hjälp av Flowlifes produkter kan jag träna hårdare, oftare och bättre. Tack vare min Flowgun och Flowpillow har jag fått bättre kvalité på min återhämtning. Vilket även gör att jag känner mig piggare och kan träna ännu hårdare! Jag har även stor nytta av min Flowtank som jag alltid kan ha med mig när jag reser för att säkerställa att min träning blir av.

 

Tack Flowlife!

logga flowlife.jpg
bottom of page